logoHeader
Mas-el-barber-irma-oriol

Benvinguts a casa nostra!

Som l’Irma i l’Oriol, l’any 2014 vam instal·lar-nos a la Vall d’en Bas per obrir la nostra pròpia formatgeria La Xiquella, on hi tenim l’obrador, la cava i una petita masoveria (allotjament rural). www.laxiquella.cat

Uns temps més tard, veient que la masoveria quedava petita, vam decidir restaurar Mas el Barber (a només 6 km de la formatgeria) per tal d’acollir a totes les persones que volien passar uns dies amb nosaltres i compartir el nostre estil de vida.

D’aquesta manera, el 2019 vam obrir les portes de Mas el Barber, un petit mas enmig de la Vall d’en Bas (Garrotxa) on us podreu aturar uns dies i degustar els nostres formatges sense presses.

Als peus del Mallol i envoltats de camps de conreu i muntanyes, en un espai íntim i acollidor on podreu relaxar-vos, descansar i allunyar-vos del vostre dia a dia.

Allotjament slow només per a adults

Mas el Barber és un allotjament petit, íntim i romàntic. És un espai dirigit a persones adultes que vulguin venir a descansar, dormir, llegir o banyar-se tranquil·lament a la piscina gaudint del silenci de l’entorn rural que ens envolta. D’aquesta manera, no trobaràs cap televisió en tota la casa, ja que no s’escau amb la nostra filosofia slow ni l’espai de descans i desconnexió que volem oferir.

Si t’allotges amb nosaltres, intentarem que t’aturis un moment, t’oblidis de les preocupacions i et concentris a gaudir dels petits plaers de la vida. Tasta un pa acabat de fer, pren una bona tassa de tè, contempla els estels per la finestra, observa els ocells al capvespre o somriu perquè comença un nou dia…

T’esperem.

Dormir i esmorzar:

A casa nostra podreu dormir com a reis i al matí gaudir sense presses d’un bon esmorzar.

Per a la resta d’àpats us podem recomanar els millors restaurants de la zona i ajudar-vos a escollir el que més s’adapti a les vostres necessitats, o bé podeu demanar-nos alguna de les propostes que tenim disponibles a la nostra carta de Room Service a base de producte local.

El Mas consta de:

  • 7 habitacions singulars, decorades personalment amb un estil rural i vintage.
  • Espais comuns interiors: sala d’estar amb foc a terra, menjador i honesty bar.
  • Espais comuns exteriors: terrassa, solarium, piscina d’aigua salada i jardí.
  • Servei d’esmorzars.
  • Petita carta room service.
  • Altres serveis gratuïts: Wi-Fi, aparcament exclusiu clients (exterior), espai tancat per a guardar bicicletes.
  • Accés adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

Com arribar-hi?

Mas el Barber
Carretera de Les Preses a Sant Privat d’en Bas
GIP-5226, km. 2
17178, El Mallol, La Garrotxa, Girona

Fes clic aquí per localitzar-nos al mapa

Contacte

info@maselbarber.com
Irma Casas T. +34 667 421 065

    Mas el Barber